Om Mette

Her kan du læse lidt om, hvem jeg er. Du kan også finde links til nogle af de artikler jeg har optrådt i, rundt om i landets aviser og blade.

Mette Reissmann

Alder: 51 år

Familieliv: Bor til leje på Østerbro. Kæreste med Nils og mor til Asbjørn, der er flyttet hjemmefra

Barndom: Opvokset i Esbjerg med politisk aktive forældre. Far, der var skolelærer og en mor, der var kursusinspektør på Esbjerg Højskole.

Skole: Student fra Esbjerg Statsskole, 1982

Uddannelse: Erhvervsjurist (cand.merc.jur) fra Handelshøjskolen, CBS, 1989.

Arbejde: Er medlem af Folketinget for Socialdemokraterne siden 2011. Tidl. medlem af Københavns Borgerrepræsentation og politisk ordfører. Jeg har været medlem af Socialdemokratiet siden tilbage i 1990´erne.

Jeg er miljøordfører efter at have været udlændinge- og integrations-ordfører i mere end 1 år. Jeg har også været både EU-ordfører, forsknings- og innovationsordfører og forbrugerordfører. Herudover er jeg partiets Christiania ordfører. Der udover er jeg formand for By- og Boligudvalget. Ved siden af er jeg medlem af Trygfondens Repræsentantskab. Tidl. medlem af By- og Havns bestyrelse, Domeas bestyrelse samt medlem af censorkorpset ved de videregående uddannelser.

Jeg er midlertidig TV-vært på TV3 programmet “Luksusfælden” efter en fire-årig pause. Før det har jeg været ansat som leder i den finansielle sektor, i Forbrugerrådet og i Forbrugerstyrelsen. Jeg har været ekstern lektor i jura på CBS, og været forfatter på flere fagbøger om forbrugerøkonomi og CSR. Jeg har repræsenteret forbrugerne i bla. Forbrugerklagenævnet og Pengeinstitutankenævnet. Jeg har været med til at opstarte to virksomheder. Så har jeg ved siden af arbejdet som brevkasseredaktør om forbrugerrettigheder og CSR i diverse medier.

Flere sider

Din hjælp er værdifuld

Støt min valgkampagne via Mobile Pay til 61625185.

Eller indsæt penge på min valgkamp konto. Reg.nr. 5327 kontonr. 0511686.